.

Krosiniai Oakley Airbrake Clear akiniai

€ 168.36
€ 117.85  





Prekės kodas:  215675


Spalva:  
Juoda
Mėlyna
Raudona
Oranžinė
Geltona
Žalia


Kiekis

Dėl didelio atsparumo smūgiams, esate nenugalimas, šis technologijų orientyras yra pirmasis tolygus MX dizainas su gryno Plutonito™ stiikliuku. Tai naujas apsaugos standartas, leidžiantis pritaikyti ir užkariauti metodą naudojant Oakley Switchlock™ technologiją – greito ir lengvo stikliuko pakeitimą. Vaizdas plačiai atvertas, komfortas yra neapsakomas, o dėl savo pasirodymo kiti akiniai kovoja dėl antrosios vietos.

Funkcijos:

  • Plutonito stikliukas: stikliukai liejami įpurškiant esant ekstremaliam slėgiui naudojant didelio poveikio Plutonitą®, kad būtų sukurtas tikslus optiškai teisingos geometrijos ir aiškumo kontūras.
  • Tinkamumas ir komfortas: Oakley akiniai siūlo aukščiausio lygio komfortą. Rėmo architektūra užtikrina nenutrūkstamą sandarinimą ir pašalina slėgį.
  • „Switchlock™“ technologija: „Oakley“ unikalus dizainas leidžia greitai ir be vargo keisti stikliuką, todėl galite greitai pakeisti stikliukų atspalvius, kad optimizuotumėte matomumą ir komfortą atsižvelgiant į apšvietimo sąlygas.

Komplektacija:

  • 1 x Krosiniai Oakley Airbrake Clear akiniai
OAKLEY


„Oakley“ yra pasaulyje pirmaujanti akinių nuo saulės ir sportinių akinių naudojimui gamintojas. Unikalaus dizaino Oakley sukūrė specialius sporto pramonei skirtus akinius, kuriuos profesionalai greitai pardavinėjo dėl patobulinto periferinio matymo ir aiškumo, kurį siūlo akiniai. Šiandien Oakley yra laikomas geriausiu pasaulyje, kai kalbama apie akinius nuo saulės ir slidinėjimo, snieglenčių sporto ir kitokius akinius. Dėl naujoviško dizaino Oakley akiniai nuo saulės ir sportiniai suteikia neprilygstamą apsaugą nuo žalingų saulės spindulių. Be to, galima rinktis iš įvairių stilių, todėl Oakley gaminami akiniai tiks net ir išrankiausiems.