.

Akiniai nuo saulės Helly Bikereyes Fender 2.0

€ 88.36
€ 61.85  



Prekės kodas:  215061


Spalva:  
Sidabriniai stiklai
Tamsinti stiklai


Kiekis

Absoliučiai pirmasis pasirinkimas šauniai išvaizdai.

Bikereyes Fender 2.0 tiesiog puikiai tinka ir žavi savo būdinga išvaizda! Šis modelis puikiai tinka beveik bet kuriam motociklininkui. Šie specialūs motociklininkų akiniai turi dvipusę nerasojančią dangą ir lanksčią konstrukciją. Ypatingą sukibimą garantuoja matinis ir gumuotas paviršius.

Kaip ir visi Helly No.1 Bikereyes prekės ženklo motociklininkų akiniai, Fender 2.0 yra atsparus smūgiams ir be kenksmingų AZO dažų. Šie motociklininkų akiniai atitinka arba viršija visus teisinius reikalavimus, tokius kaip UV filtras 400.

HELLY BIKEREYES


Nuo 1992 m. „Helly Helbrecht“ panaudojo ilgametę patirtį kurdamas savo gaminius, kurie motociklininkų pasaulyje įgijo kultinį statusą. Šie specialūs akiniai pasižymi daugybe naujovių. Helly Bikereyes buvo vieni pirmųjų, jei ne pirmieji, motociklininkų akiniai pasaulyje su nedūžtančiais stiklais. Šis garsus prekės ženklas nuolat nustato naujus standartus. Apsauga nuo rasojimo iš abiejų pusių ir aukštos kokybės HLT stiklų – tai tik du pavyzdžiai. Helly – akinių specialistai iš Vokietijos.