.

  • Akcija

Helite Airnest airbag vaikiška liemenė

€ 625,50
€ 437,85  



Prekės kodas:  215624


Dydis:  
S (50cc)
M (50cc)
L (60cc)


Kiekis

Helite Airbag Vest renkasi motociklininkai, norintys ir toliau naudoti turimą motociklininko striukę. Didelis „Airnest“ pranašumas yra universalus pritaikymas. Jums reikia tik vienos oro pagalvės liemenės visam sezonui, nepriklausomai nuo lauko temperatūros ar kelionės tikslo. Aukšta liemenės kokybė, garantuoja ilgą tarnavimo laiką. 17-24 litrų (priklausomai nuo dydžio) apsauginis tūris apsaugo kaklą, stuburą, krūtinę, dubenį, uodegikaulį, galvą, raktikaulį ir vidaus organus.

Specifikacijos:

Helite Airnest oro pagalvės liemenė suveikia mechaniškai, o tai apsaugo nuo klaidingo įsijungimo ar gedimo. Baterijų keitimas nebūtinas.
Labai didelis atsparumas dilimui dėl 1,2 mm storio karvės odos ir putplasčio, apsaugančio oro pagalvės kamerą.
Dėl trijų individualių viršutinės kūno dalies pločio reguliavimų, puikiai priglunda prie kūno,
Didelės rankų angos neriboja judesių.
Oro pagalvės talpa: 17 - 24 litrai.
Oro pagalvės prisipildymo laikas: 80 - 100 milisekundžių.
KNOX apsauga

Aktyvavimas:
Aktyvavimas atliekamas per traukiamą virvelę, kuri tvirtai pritvirtinta prie transporto priemonės ir įlipant / išlipant įkišama į liemenę. Beveik neįmanoma, kad virvė netyčia suveiktų, kai pamirštama j atleisti išlipant iš transporto priemnonės, nes oro pagalvei suaktyvinti reikia 30 kg (300 N) jėgos. Pakeitus CO2 kasetę, liemenė iš karto vėl paruošta naudojimui.

Įjungus, sistema turi optimalų slėgį po 80–100 milisekundžių (priklausomai nuo dydžio), kad užtikrintų visą apsauginį poveikį. Šis laiko tarpas buvo nustatytas remiantis ilgamete Helite patirtimi ir daugybe skaičiavimų bei bandymų, siekiant užtikrinti optimalų slėgį, kad kūnas būtų apsaugotas tiksliu smūgio momentu. Svarbios kūno dalys yra apsaugotos jau atleidimo proceso metu, kai dar nepasiektas visas slėgis.

Saugumas:
vidinė KNOX apsauga kartu su smūgius sugeriančia oro pagalve užtikrina apsaugą nuo pradūrimo.
KNOX patogi nugaros apsauga, pasirinktinai nuimama
liemenės viduje yra 3D oro tinklelis, užtikrinantis optimalų vėdinimą
liemenės plotis gali būti individualiai reguliuojamas ant visų trijų sagčių

Komplektacija:
1 x Helite Airnest vaikiška liemenė
1 x CO2 kasetė (įmontuota)
1 x nuplėšiamas laidas
1 x šešiakampis veržliaraktis

*Norint nustatyti savo dydį, rekomenduojame matuotis su marškinėliais arba plonu megztiniu.

HELITE


Įmonė įkurta 2002 m. Dižone. HELITE tapo saugumo sistemų kūrimo eksperte. Nuo idėjos iki oro pagalvės dizaino – ilgas procesas ir daugybė įgūdžių. Jų technologija visada patvirtinama daugybės prototipų ir avarijų testų.

HELITE oro pagalvės naudojamos įvairiose srityse, tokiose kaip motociklų sportas, jodinėjimas, dviračių sportas, medicina, aeronautika, pramoniniai darbai, taip pat laipiojant dideliame aukštyje.

HELITE  dydžių lentelė