.

Šoniniai krepšiai SHAD E48 46L / 58L 2vnt.

€ 245.20
€ 171.64  



Prekės kodas:  214559

Kiekis

Išplečiami krepšiai, kurių talpa nuo 46L iki 58L (2 vnt.). Turi 3 montavimo taškus prie motociklo, SHAD tvirtinimo sistemas SR arba SBH suderinamiems motociklams arba su universaliais diržais. SHAD tvirtinimo sistemos užtikrina stabilumą ir estetinę integraciją į motociklą su minimaliu svoriu.
Krepšiuose yra dirželiai, kad būtų galima pritaikyti tūrį prie krovinio, saugos dirželiai, užtikrinantys puikų prigludimą ir stabilumą, ir vandeniui atsparūs dangčiai su oro ventiliacijos angomis. Pagaminta iš 600D poliesterio, termiškai suformuoto EVA, užtikrinančio pusiau standų dangą ir PES vidinę struktūrą, kad išlaikytų formą. Jo sudėtis užtikrina atsparumą UV ir trinčiai bei aerodinamines komplekto formas. Užtrauktukai gali būti užrakinami ir juos lengva naudoti su pirštinėmis. Šoninės ir galinės šviesą atspindinčios detalės bei nešiojimo rankenos papildo šiuos universalius motociklų krepšius. 

Galima įsigyti apsauga nuo karščio:
SHAD E48 / SL58 Krepšio apsauga nuo karščio 1vnt.

SHAD


SHAD, įkurta 1973 metais Ispanijoje ir yra pirmaujanti įmonė, gaminanti motociklų sėdynes ir daiktadėžes iš pirmaujančių pasaulio OEM prekių ženklų motociklų pramonėje. Apimdami visus gaminio etapus (projektavimą, inžineriją ir gamybą) iš plėtros ir gamybos centro Barselonoje, siunčia savo gaminius į pagrindines motociklų gamyklas Europoje, JAV ir Azijoje. Tarp svarbiausių klientų yra: BMW, Yamaha, Polaris, Indian, KTM, Triumph, Honda ir Piaggio.