.

Motociklas CFMOTO 250NK ABS 250cc

€ 3199,85
€ 2799,85  



Prekės kodas:  201184


Spalva:  
Nebula Black (Juoda)
Athens Blue (Mėlyna)


Kiekis

Įkvėptas CFMOTO NK paveldo lengvasvoris 250NK važiuoja tobulai ir vikriai dėl jame esančio galingo ir stabilaus variklio. Jo vieno cilindro variklis užtikrina degalų sunaudojimo efektyvumą. Paveldėjęs NK šeimos genus šis motociklas yra sportinis, manevringas ir lengvai valdomas. Tai, ką jūs gausite nusipirkę šią transporto priemonę, yra lengvas kojos nukėlimas sustojus prie šviesoforo ir malonumas pradedant važiuoti, kai tik užsidega žalia šviesa ir visa tai už jums patrauklią kainą.

Variklis
Tipas Vieno cilindro, skysčiu aušinamas, keturtaktis
Kubatūra 249 cc
Eiga x Diametras 72 x 61,2 mm
Kompresija 11,3:1
Sukimo momentas 22 N•m / 7300 rpm
Maksimali galia 19.5 kW / 9200 rpm
Degimas ECU “BOSCH”
Pavaros 6
Kuro padavimas EFI (įpurškimas)

 

Matmenys
Ilgis x Plotis x Aukštis 1990 x 780 x 1070 mm
Ratų bazė 1360 mm
Sėdynės aukštis 795 mm
Prošvaisa 150 mm
Svoris (Pilnai paruošto t.y. su skysčiais ir degalais) 151 kg
Min. pasukimo spindulys 4,7 m
Degalų bako talpa 12,5 L
Maksimalus greitis 128 km/h
Spalva Nebula Black (Juoda)
Athens Blue (Mėlyna)

 

Važiuoklė
Pakaba Priekis: Teleskopinė šakė;
Galas: Svirtinė šakė;
Stabdžiai Hidrauliniai
Ratlankiai Priekis: 17 x 3,5 MT, lengvo aliuminio
Galas: 17 x 4,0 MT, lengvo aliuminio
Padangos Priekis: 110/70 R17 M/C 54S CST
Galas: 140/60 R17 M/C 63S CST

 

Privalumai:

LED žibintai yra pritaikyti apšviesti jūsų kelią važiuojant naktį. Galiniai žibintai ir posūkių žibintai turi aiškesnį poveikį, ilgiau tarnauja ir yra dar labiau ekologiški. Su unikaliais NK priekiniais žibintais jums nebus sunku viską pastebėti net ir naktį.

Variklis - beprecedentė važiavimo patirtis su motociklu, kurio bendra masė yra 151 kg. Jis per 9,85 sekundes nuvažiuoja nuo 0 iki 200 metrų, o 11,35 sekundžių užtenka, kad nuvežtų jus kur kas toliau. Tiesiog mėgaukitės būdami akį traukiančiais perpildytuose keliuose.

Visų spalvų TFT skydelis - Technologinis ekranas, kurį sudaro plonasluoksnio tranzistoriaus (TFT) skystųjų kristalų sluoksnis, parodys jums visą informaciją ir laiku pateiks visus atsakymus, kuriuos pamatysite vos užmetę akį. Jūs galite rinktis tarp lietaus režimo ir sporto režimo, kurie gali efektyviai automatiškai persijungti pagal šviesos pokyčius.

Valdymo mygtukai - Kompaktiškas ir lengvai telpantis į ranką mygtuko dizainas yra labai naudingas jūsų saugiam važiavimui. Gerai apgalvotas apšvietimo dizainas gali pagerinti matomumą važiuojant naktį.

"CR-SC" praslystanti sankaba - ”CF-SC” praslystanti sankaba užtikrina pavarų perjungimo sklandumą, tuo pačiu saugodama motociklo variklį nuo žalos, kurią daro žemesnės pavaros permetimas. Taip suteikiamas dar komfortiškesnis bei saugesnis motociklo valdymas.

Įranga:

Lieti ratlankiai, galiniai ir priekiniai LED žibintai, visų spalvų TFT prietaisų skydelis.

Visoms CFMOTO transporto priemonėms gamintojas suteikia 2 metų garantiją!

Galima įsigyti išsimokėtinai! Dėl platesnės informacijos atvykite į fizinę parduotuvę adresu Savanorių pr. 66, Kaunas arba susisiekite kontaktų skiltyje pateiktu telefono numeriu ar elektroniniu paštu.

CFMOTO


CFMOTO kuria, gamina ir pristato patikimiausius ir ekonomiškai efektyviausius, visame pasaulyje, motociklus, motorolerius, visureigius, aptarnaujančio transporto priemones, laivus ir powersport tipo variklius. Kompanija įkurta 1989 metais, turi daugiau nei 1500 partnerių, CFMOTO sukūrė 98 modelius transporto priemonių ir 51 modelį variklių, kurie yra platinami daugiau nei 70 šalių ir regionų. CFMOTO rikiuojasi šalia pažangių powersport industrijos rinkų visame pasaulyje ir siekia tiekti super produktus atstovams ir kompanijos fanams.