.

Macna šildanti liemenė

€ 124,07
€ 86,85  



Prekės kodas:  216900

Kiekis

Jei važiuojate šaltomis sąlygomis ir norite daugiau šilumos, nei gali pasiūlyti šiluminis, vidinis pamušalas, Macna šildanti liemenė yra praktiškas ir kompaktiškas sprendimas.Liemenė siūlo iki trijų valandų šilumos iš visiškai įkrauto akumuliatoriaus, o tai suteiks jums daug šilumos kasdienėje kelionėje į darbą ir atgal arba keliaujant į mažiau svetingą klimatą.

Paprastas naudojimas, tiesiog įkraukite akumuliatorių, prijunkite jį prie liemenės, įdėkite bateriją į striukės kišenę, tada nuotolinio valdymo pultu pasirinkite šilumos lygį.

Funkcijos:

  • Yra trys kaitinimo elementai, du ant krūtinės ir vienas nugaroje, įkais iki bet kurio iš keturių pasirinktų šildymo nustatymų.
  • Ji tilps po bet kokia motociklininko striuke ir turi velcro lipduką, kuriuo galima pritvirtinti prie daugelio Macna striukių.
  • Pagaminta iš poliesterio ir spandekso ir palaiko jūsų kūno temperatūrą, uždengdamas krūtinę ir nugarą po švarku.

Medžiaga:

  • Poliesteris, spandeksas.
MACNA


„Macna“ yra aukščiausio lygio motociklų drabužių prekės ženklas, siūlantis platų motociklininkų švarkų, kelnių, pirštinių, apsaugų ir kasdienių drabužių asortimentą, tinkantį įvairioms važiavimo disciplinoms.

Macna yra viena iš techninių naujovių ir produktų kūrimo lyderių Europoje, nes Macna, yra aukščiausios kokybės motociklų aprangos gamintojas, nuo 1991 m.