.

Rukka M-CLIMA vėsinanti/šildanti liemenė

€ 925,50
€ 647,85  



Prekės kodas:  215938


Dydis:  
S
M
L
XL
XXL
3XL


Kiekis

M-CLIMA® yra elektroterminė technologija, galinti reguliuoti temperatūrą ir drėgmę, kad būtų išlaikytas stabilus ir subalansuotas mikroklimatas ekstremaliomis oro sąlygomis, nesvarbu, karšta ar šalta. Subalansuota komforto būsena pašalina blaškymąsi ir taip pagerina naudotojo koncentraciją, efektyvumą ir komfortą.

Rukka naudoja šią naujovišką technologiją Rukka oro kondicionavimo liemenėje su M-CLIMA®. Be vėsinimo ir šildymo funkcijų, jis pasižymi minimaliu svoriu, dideliu pralaidumu orui, ergonomišku prigludimu ir išskirtiniu dėvėjimo patogumu. Klimato valdymo sistema energiją tiekia iš motociklo įkrovimo sistemos per ventiliatoriaus bloką. Paprastas nuotolinio valdymo pulto mygtuko paspaudimas jį suaktyvins. Tada ventiliatorius cirkuliuoja gryną orą iš lauko per visą liemenę ir ant motociklininko odos, kad būtų iš karto pastebimas vėsinamasis efektas. Be to, vėsinimo funkcijai liemenė yra su maža, patogia baterija, nešiojama atitinkamoje kišenėje ant nugaros. Akumuliatorius yra tinkamas iki dviejų valandų nuolatinio aušinimo ir gali būti įkrautas per ilgesnes pertraukas. Šildymo efektą taip pat galima įjungti paspaudus mygtuką. Liemenės vidus visiškai išklotas mažomis, pusiau laidžiomis silicio plokštėmis. Šių kaitinimo elementų temperatūra gali siekti iki 46 laipsnių Celsijaus, jaukiai dešimčia laipsnių virš kūno temperatūros.

Specifikacijos:
Sistemos sauga: M-CLIMA® yra saugi technologija dėl dviejų nepriklausomų šildymo ir vėsinimo metodų, kurie apsaugo sistemą nuo perkaitimo ar peršalimo.
Vairuotojo saugumas: M-CLIMA® užtikrina, kad vairuotojas būtų subalansuotai patogioje būsenoje ir neblaškytų dėmesio net ekstremaliomis klimato sąlygomis.
Intervencinis komfortas: M-CLIMA® suteikia komfortą tokiomis klimato sąlygomis, kai pasyvios ventiliacijos ir standartinės šilumos izoliacijos nepakanka.
Lengvas ir nekrentantis į akis: M-CLIMA® sukurtas taip, kad sumažintų svorį ir optimizuotų ergonominį bei jutiminį komfortą su aukštu oro laidumo lygiu.
Autonomija: M-CLIMA® užtikrina 2 valandų aušinimą.
Vidurinis sluoksnis: M-CLIMA® minimalistinis dizainas puikiai tinka kaip vidurinis sluoksnis po standartiniais motociklo viršutiniais drabužiais.

Patentuota technologija:
M-CLIMA® sistema yra vienintelė lanksti, greitai reaguojanti asmeninio klimato komforto valdymo sistema motociklams.
Galima naudoti važiuojant dviračiu iki 2 valandų; galima nešioti su apsauginiu išoriniu apvalkalu.
<1 min. terminė histerezė įjungus, >3 min. įjungus.
Odos temperatūros sumažėjimas/padidėjimas > 3°C (31–33°C), RH sumažėjimas >25%, širdies susitraukimų dažnio sumažėjimas >10 k./min.

Šildymo režimas:
Įjungus lanksčius M-CLIMA® kaitinimo elementus, kaitinimo elementai pasiekia savaime reguliuojama pastovi maždaug 45°C temperatūra.

Aušinimo režimas:
M-CLIMA® orapūtės blokas stumia orą sistemos viduje. Oras tampa audringu srautu šalia odos, pagreitindamas garavimo vėsinimo efektą.

Komplektacija:
1 x Rukka M-CLIMA liemenė
1 x pūtimo blokas
1x nuotolinio valdymo pultas
1 x ličio jonų akumuliatorius
1x akumuliatoriaus įkroviklis
1 x kolektorius
prijungimo kabeliai

RUKKA


Rukka motociklininkų aprangos gamintoja, negailinti išlaidų, kad pasiektų geriausių įmanomų rezultatų. Kiekvieną medžiagą prieš naudojimą gamyboje kelis kartus išbando. Gamybos procesas yra nuolat vertinamas ir tobulinamas.