.

  • Akcija

SILKOLENE Grandinės / stabdžių valiklis

€ 19,79
€ 13,85  



Prekės kodas:  175863

Kiekis

Talpa 500ml
Pasižymi puikiom valymo savybėm

SILKOLENE


Inovatyvios įmonės, kuri vėliau tapo žinoma kaip „Silkolene“, gimimas 1908 m. buvo verslios Daltonų šeimos vizija. Nors Williamo Daltono verslas prasidėjo žemės ūkyje, jo tikras įkvėpimas paskatino jį tiekti tepalą augančiai automobilių rinkai. XX amžiaus pradžia atnešė jaudulį Didžiosios Britanijos ir viso pasaulio ilgio ir pločio atžvilgiu, nes ankstyvieji automobiliai ir motociklai tapo dėmesio centru. Daltono verslas tiesiogine to žodžio prasme persikėlė į tepalą, nes vidaus degimo variklis perėmė arklius kroviniams ir žmonėms gabenti.

Tepalų poreikis buvo besiplečiančio verslo pagrindas, o kai buvo kuriamos tokios lenktynių trasos kaip Donington Park, Silkolene vardas greitai tapo ankstyvos lenktynių ir varžybų sėkmės sinonimu ir turėjo būti čempionų pasirinkimo tepalas.

FUCHS Silkolene dabar yra tikrai pasaulinis prekės ženklas, parduodamas daugiau nei 50 šalių, turintis daugiau nei 30 metų mokslinių tyrimų ir plėtros patirtį. Šis pilnas, visapusis ir besiplečiantis asortimentas buvo daugelio čempionų titulą laimėjusių komandų pasirinkimas. Šio gamintojo gaminius naudoja, patvirtina ir reikalauja pirmaujančios profesionalios lenktynių komandos, įskaitant MotoGP, World Superbikes, British Superbikes ir daugelis kitų, įskaitant motokroso ir kartingo komandas.